ادعای فایننشال تایمز: پوتین برای توافق با ترامپ، دستور توقف حملات در اوکراین را صادر کرد کارمند سابق وزارت جنگ اسرائیل مسئول پرونده ایران در کاخ سفید شد زلنسکی: اشغال کریمه توسط روسیه را به‌رسمیت نمی‌شناسیم عراقچی عازم پکن شد ادعای «ترامپ» درباره حملات آمریکا علیه یمن آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد گروسی: مسئولیت بزرگی بر دوش ماست تا از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای جلوگیری کنیم وال استریت ژورنال: ویتکاف دوباره به روسیه می‌رود ایران اتهامات آمریکا و رژیم اسرائیل را درباره نقش ایران در سوریه رد کرد گفت و گوی ترامپ با نتانیاهو درمورد مذاکرات هسته‌ای با ایران ابراز خرسندی قطر از تداوم مذاکرات ایران و آمریکا علت درگذشت پاپ فرانسیس مشخص شد وضعیت فاجعه‌بار نوار غزه از زبان سخنگوی دبیرکل سازمان ملل رجزخوانی جدید نتانیاهو: ما حملات گسترده‌ای علیه دشمن انجام می‌دهیم / پاسخ ما به حوثی‌ها کوبنده خواهد بود پوتین قانون معاهده جامع راهبردی با ایران را امضا کرد

هشدار آمریکا به هند درباره خرید اس -۴۰۰ های روسی

آلیس ولز گفت: در دولت ترامپ، ما گفته‌ایم که آماده کمک به تأمین نیازهای دفاعی هند هستیم.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۲ - ۲۵ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 June 15
کد خبر: ۱۳۶۳۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ یکی از دیپلمات‌های ارشد آمریکا با اشاره به این مساله که اگر هند سامانه‌های دفاعی اس -۴۰۰ از روسیه بخرد، روابط دهلی نو و واشنگتن در معرض خطر می‌افتد، به این مساله اشاره کرد که دهلی نو باید به دقت درباره چنین انتخاب‌های استراتژیکی فکر کند.

 

به گزارش ایسنا، به نقل از شبکه خبری راشاتودی، آلیس ولز، معاون دستیار وزیر خارجه آمریکا در امور جنوب و مرکز آسیا گفت: از یک نقطه نظر خاص، یک انتخاب استراتژیک باید بر این اساس گرفته شود که چه سیستم‌های تسلیحاتی و پلتفورم هایی را یک کشور می‌تواند داشته باشد.

 

وی ادامه داد: خرید سامانه‌های دفاعی اس -۴۰۰ روسی به صورت مؤثری می‌تواند توانایی هند را در افزایش و گسترش همکاری بین آمریکا و دهلی‌نو محدود کند.

 

واشنگتن به شدت نگران پیامدهای توافق پنج میلیارد دلاری امضا شده میان هند و روسیه در اکتبر ۲۰۱۸ بر توافقات و همکاری‌های دفاعی میان واشنگتن و دهلی نو است.

 

این دیپلمات آمریکایی به کمیته فرعی امور خارجی مجلس نمایندگان آمریکا در امور آسیا گفت، واشنگتن به دنبال تصرف بازار تسلیحاتی هند است و حالا تمایل دارد تا تجهیزاتی را که دولت‌های قبلی از بررسی فروش آنها به هند امتناع کردند، به این کشور بفروشد.

 

آلیس ولز ادامه داد: در دولت ترامپ، ما گفته‌ایم که آماده کمک به تأمین نیازهای دفاعی هند هستیم.

 

تضمین معاملات جدید نظامی یکی از اولویت‌های عالی مایک پامپئو، وزیر خارجه آمریکا است که قرار است اواخر ماه جاری میلادی در سفرش به هند آنها را مطرح کند و این در حالی صورت می‌گیرد که تنش‌های تجاری بین دو کشور وجود دارد.

ارسال نظر
آخرین اخبار